Körfez Gazetesi

Bacağından Vurularak Durduruldu

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkında meydana gelen olayda,

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkında meydana gelen olayda, 28 yaşındaki M.Ö. elindeki bıçakla polis araçlarına zarar verdi. Şüpheli, polis memurlarına da saldırmaya kalkıştı, ancak bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olayın Meydana Geldiği Yer ve Zaman

Olay, 14.00 sıralarında Başiskele ilçesi Mahmutpaşa Mahallesi'ndeki İl Emniyet Müdürlüğü binasının otoparkında gerçekleşti. M.Ö., elindeki bıçakla otoparktaki polis araçlarına zarar vermeye başladı ve lastiklerini patlattı.

Polisin Müdahalesi

Nöbetçi polis memurları, M.Ö.'yü fark ederek uyardı. Ancak M.Ö., uyarılara aldırış etmeyerek bıçakla polis memurlarına saldırmaya kalkıştı. Bunun üzerine, bir polis memuru silahını çekerek şüpheliyi bacağından vurdu. M.Ö., bu şekilde etkisiz hale getirildi.

Sağlık Müdahalesi ve Araçlara Verilen Zarar

Olay yerine çağrılan sağlık ekibi, M.Ö.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı şüpheliyi Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Otoparkta zarar gören araç sayısının 8 olduğu belirlendi.

İnceleme ve Soruşturma

Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve yetkililer, zarar gören araçların durumu hakkında detaylı bir rapor hazırlayacak. Emniyet yetkilileri, olaya karışan M.Ö.'nün sağlık durumu ve olayın arka planı hakkında daha fazla bilgi verecek.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.