Körfez Gazetesi

Kanlı kavga da, bacağından yaraladı

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde meydana gelen bir olayda, 4 Temmuz Mahallesi'nde yaşanan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde meydana gelen bir olayda, 4 Temmuz Mahallesi'nde yaşanan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. Edinilen bilgilere göre, 18 yaşındaki Ö.A. ile B.V. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek şiddetli bir çatışmaya dönüştü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine B.V., Ö.A.'yı bıçakla bacağından yaraladı.

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Ö.A.'nın tedavisine başlandı. Diğer yandan, olayın şüphelisi olarak belirlenen B.V. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kavganın başlangıç nedeni ve taraflar arasındaki ilişkinin ne olduğu henüz netlik kazanmamış olsa da, güvenlik güçleri şüphelinin ifadesini almak üzere sorguya çekti. Karamürsel ilçesindeki bu kanlı olay, mahalle sakinleri arasında endişe ve üzüntü yarattı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.