Körfez Gazetesi

Kocaeli’de Borç Tartışması Kanlı Bitti: 3 Yaralı

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Gaziler Mahallesi 1738 Sokak'ta bir veresiye borcu nedeniyle çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü.

Olayın Meydana Geldiği Yer ve Zaman

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Gaziler Mahallesi 1738 Sokak'ta bir veresiye borcu nedeniyle çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda bakkal Y.Y. ve iki kişi tabancayla yaralandı.

Borç Nedeniyle Çıkan Tartışma

Edinilen bilgilere göre, bakkal Y.Y., alışverişe gelen E.Ö.O.'dan veresiye defterindeki borcunu ödemesini istedi. Borç yüzünden çıkan tartışma sonucu E.Ö.O., bakkaldan ayrıldı.

Silahlı Saldırı ve Yaralananlar

Bir süre sonra E.Ü.O., bakkal Y.Y.'nin evinin bulunduğu sokağa gelerek, bakkal Y.Y. ile yanında bulunan A.K. ve K.K.'ya ateş açtı. Bu saldırı sonucunda bakkal Y.Y. ve iki kişi yaralanarak kanlar içinde kaldı. Saldırgan E.Ü.O., olay yerinden kaçtı.

Yaralıların Hastaneye Sevk Edilmesi

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumu hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

Polis İncelemesi ve Saldırganın Yakalanması

Polis ekipleri, saldırgan E.Ü.O.'yu kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Olayın detayları ve soruşturma süreci devam ediyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.