Körfez Gazetesi

Kocaeli’de Okey Masasında Kanlı Kavga

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde bir kıraathânede okey oyunu sırasında çıkan kavgada iki kişi bıçakla yaralandı.

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde bir kıraathânede okey oyunu sırasında çıkan kavgada iki kişi bıçakla yaralandı. Olay, bugün akşam saatlerinde Körfez Fatih Mahallesi Akşemsettin Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, oyun esnasında M.S ile henüz ismi belirlenemeyen bir şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine kavga çıktı ve taraflar birbirlerine bıçakla saldırdı.

Sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı ve bıçak darbeleriyle yaralanan M.S Derince Araştırma Hastanesi'ne, diğer yaralı ise Kocaeli Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili detaylı bilgi verilmezken, olay sonrası polis ekipleri soruşturma başlattı. Kavganın neden çıktığı ve olaya karışanların ifadelerinin alınması için çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli'de yaşanan bu olay, okey oynayanların arasında çıkan anlaşmazlığın nasıl kanlı bir kavgaya dönüştüğünü gözler önüne serdi. Polisin, olayın tüm detaylarını aydınlatmak için titizlikle çalıştığı bildirildi. Şehirdeki olaylarla ilgili kamuoyu ve yetkililer tarafından endişe ve dikkatle takip ediliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.