Körfez Gazetesi

21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali'nde, Ücretsiz Servis Hizmeti Sunulacak

GÜNDEM

Derince Belediyesi, 27-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı.

Ücretsiz Servis Hizmeti Sunulacak

Derince Belediyesi, 27-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklarını tamamladı. Etkinliklere katılmak isteyen vatandaşlar için belirli güzergahlardan ücretsiz servisler sağlanacak.

Açılış Programı

Festivalin açılışı, 27 Eylül Cuma günü saat 13.30’da İshakçılar Köy Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Katılımcılar, mehteran eşliğinde İshakçılar Er Meydanı’na kortej yürüyüşü yapacak. Kortej yürüyüşünün ardından Er Meydanı’nda Mevlid-i Şerif okunarak dualar edilecek.

Etkinlikler ve Konserler

Festivalin ikinci günü, 28 Eylül Cumartesi, çocuk eğlenceleri ile başlayacak. Saat 11.00’de İshakçılar Er Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinliklerin ardından akşam saat 20.30’da Türk Halk Müziği sanatçısı Ankaralı Ayşe, ücretsiz konser verecek. Yoğun ilgi beklenen konser öncesinde çocuklar için birçok aktivite düzenlenecek.

Güreş Heyecanı

Festivalin son günü, 29 Eylül Pazar, saat 10.30’da yağlı güreşler ile devam edecek. Başpehlivanlık ve diğer boylarda kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı bu etkinlik, güreş severler için büyük bir heyecan yaratacak.

Otobüs Servis Güzergahları ve Saatleri Birinci Gün: Mehteran Korteji ve Mevlid-i Şerif
  • Tarih: 27 Eylül 2024 Cuma
  • Kalkış Saatleri: 12.00 - Derince Kent Meydanı, Çınarlı Meydanı
  • Dönüş Saatleri: 16.00
İkinci Gün: Ankaralı Ayşe Dinçer Konseri
  • Tarih: 28 Eylül 2024 Cumartesi
  • Kalkış Saatleri: 19.00 - Derince Kent Meydanı, Çınarlı Meydanı, Yavuz Sultan Merkez Camii, İbni Sina Mahalle Konağı, Yenikent Muhtarlığı
  • Dönüş Saatleri: 22.30
Üçüncü Gün: Yağlı Güreşler
  • Tarih: 29 Eylül 2024 Pazar
  • Kalkış Saatleri: 10.00 - Derince Kent Meydanı, Çınarlı Meydanı, Yavuz Sultan Merkez Camii, İbni Sina Mahalle Konağı, Yenikent Muhtarlığı; 12.30 - Aynı güzergahlar
  • Dönüş Saatleri: 20.00

Derince Belediyesi, bu yılki festivalde hem eğlenceli etkinlikler hem de unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Tüm vatandaşlar davetlidir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.