Körfez Gazetesi

Başkan Hürriyet Halk Günü’nde Vatandaşları Dinledi

GÜNDEM

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini birebir dinlemek amacıyla düzenlenen Halk Günü programlarına devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini birebir dinlemek amacıyla düzenlenen Halk Günü programlarına devam ediyor. Yoğun ilgi gören program, 10.00-13.00 saatleri arasında Başkanlık makamında gerçekleşti.

Vatandaşlar Talep ve Önerilerini Paylaştı

Halk Günü programı kapsamında, vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sorunlarını, taleplerini ve önerilerini doğrudan iletme fırsatı buldu. Ayrıca, programda hazır bulunan belediye birim müdürleri, vatandaşların konularıyla ilgili anında bilgilendirme yaparak çözümler sundu.

Başkan Hürriyet’ten Samimi Mesajlar: “Her Zaman Halkımızın Yanındayız”

Program boyunca Başkan Hürriyet, her bir vatandaşla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Vatandaşlar, İzmit Belediyesine duydukları güveni dile getirirken, Başkan Hürriyet her talebin değerlendirileceğini belirtti. İzmit Belediyesi olarak her zaman halkın yanında olduklarını vurgulayan Hürriyet, vatandaşların ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.