Körfez Gazetesi

Başkan Sertif Gökçe, İshakçılar Köylerinde, İncelemelerde Bulundu

GÜNDEM

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, İshakçılar merkezli köylerde çeşitli incelemelerde bulunarak bölgedeki çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, İshakçılar merkezli köylerde çeşitli incelemelerde bulunarak bölgedeki çalışmaları yerinde değerlendirdi. İlk olarak DERTAŞ Tesisleri’ni ziyaret eden Gökçe, ardından Tahtalı Mahallesi’ndeki üstyapı asfalt yol çalışmalarını inceledi.

DERTAŞ Tesisleri ve Tarım Kredi Kooperatifi Protokolü

Halkın yanında olmaya devam eden Başkan Gökçe, DERTAŞ Tesisleri’nde yaptığı ziyarette bölge halkına katkı sağlayacak projelere destek vereceklerini vurguladı. Bu kapsamda, Tarım Kredi Kooperatifi ile bir protokole imza attıklarını belirtti. Gökçe, “Bölgemizde üretilen ayçiçeğinin DERTAŞ tesislerimizde ücretsiz depolanması için Tarım Kredi Kooperatifi ile protokol imzaladık. Tüm tarımsal ürünlere desteğimiz sürecek,” dedi.

Tahtalı Mahallesi Üstyapı Çalışmaları

Protokolün ardından Tahtalı Mahallesi’ne giden Başkan Gökçe, burada devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra, Tahtalı Omurlar’da Kadir Altıntaş’ın evine konuk oldu. Bu ziyaretleriyle ilgili bir değerlendirme yapan Gökçe, “Şehir merkezimizdeki çalışmalarımız sürerken, köylerimizdeki projelerimizi de yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Sıcak havalarda özveriyle çalışan emekçi kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum. Ayrıca, Kadir Altıntaş abimize daveti ve ikramları için teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.