Körfez Gazetesi

Gece Mesaisiyle, Asfalt Çalışmaları Yapıldı

GÜNDEM

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kent ulaşımının önemli arterlerinden biri olan Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde yoğun bir yol düzenleme çalışması gerçekleştirildi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kent ulaşımının önemli arterlerinden biri olan Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde yoğun bir yol düzenleme çalışması gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin iş birliğiyle gerçekleştirilen çalışmalarda, gece mesaisi boyunca 150 ton sıcak asfalt serimi yapıldı.

Gündüz saatlerinde trafiğin yoğun olması sebebiyle çalışmalar gece saatlerinde başlatıldı ve sabahın erken saatlerine kadar sürdü. Yolun yıpranan bölgelerinde gerçekleştirilen asfalt serimiyle birlikte, mahalle sakinlerinin ve sürücülerin daha güvenli ve konforlu bir yolculuk yapabilmesi hedeflendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Körfez Belediye Başkanı, yapılan çalışmaların ilçe halkına uzun vadede olumlu etkiler sağlayacağını belirtti. Yol düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinin ve günlük işlerini bu güzergahı kullanarak gerçekleştiren sürücülerin yaşam kalitesinin artması hedefleniyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.