Körfez Gazetesi

İlimtepe Mahallesi’ne, 930 Ton Asfalt Serimi

GÜNDEM

Körfez Belediyesi, kent merkezinde ve kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol bakım ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Körfez Belediyesi'nin Asfalt Çalışmaları

Körfez Belediyesi, kent merkezinde ve kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol bakım ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye, ulaşımda konforu artırmak amacıyla başlattığı asfalt serim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İlimtepe Mahallesi’ne Sıcak Asfalt Serimi

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, son olarak İlimtepe Mahallesi’nde 930 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Bu çalışma, bölgedeki ulaşımın kalitesini artırmayı hedefliyor.

Mesire Alanı Yolu Asfaltlandı

Talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda yönlendirme yapan Körfez Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı İlimtepe Mahallesi Mesire Alanı yolunda 330 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Bu asfaltlama çalışması, bölgedeki trafik akışını daha da iyileştirecek.

5. Etap’ta Yoğun Çalışma

İlimtepe bölgesinin 5. Etap’ında, İSU Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 19., 21. ve 28. sokaklarda asfalt serimi gerçekleştirdi. Çalışma sonucunda, 5. Etap toplamda 600 ton sıcak asfaltla kaplandı.

Gelecek Planları

Körfez Belediyesi yetkilileri, kentin birçok noktasında yol bakım ve onarım çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Bu kapsamda yapılacak yeni asfaltlama ve bakım çalışmaları, vatandaşların ulaşım konforunu artırmayı amaçlıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.