Körfez Gazetesi

Kocaeli Pazarcılar Esnaf Odası’ndan, Kamuoyuna Önemli Açıklama

GÜNDEM

Kocaeli Pazarcılar Esnaf Odası, 28 Eylül 2024 tarihinde İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar Alanı’nda kurulan cumartesi pazarında meydana gelen olayla ilgili sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan asılsız iddialar üzerine bir açıklama yaptı.

Pazar Yerindeki Olayla İlgili Yanıltıcı İddialara Cevap

Kocaeli Pazarcılar Esnaf Odası, 28 Eylül 2024 tarihinde İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar Alanı’nda kurulan cumartesi pazarında meydana gelen olayla ilgili sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan asılsız iddialar üzerine bir açıklama yaptı. Oda, bu olayla ilgili olarak esnaflarının ve kendilerinin hedef alındığını belirterek, kamuoyunu bilgilendirme gereği duyduklarını ifade etti.

Üzücü Olayın Detayları ve İddialara Yanıt

Kocaeli Pazarcılar Esnaf Odası, olayda bir kişinin hayatını kaybetmesi ve bir kişinin yaralanması nedeniyle büyük bir üzüntü içinde olduklarını dile getirerek, olayın iddia edildiği gibi yer kavgası ya da pazarcılar arasında yaşanan bir anlaşmazlık sonucu gerçekleşmediğini vurguladı. Oda, olayın Kocaeli Pazarcılar Esnaf Odası’na kayıtlı olmayan ve aralarında husumet bulunan kişiler arasında meydana geldiğini açıkladı.

Yasal Yollara Başvurulacak

Sosyal medya ve haber sitelerinde oda ve üyeleri hakkında yapılan asılsız ve iftira niteliğindeki söylemlerle ilgili yasal adımlar atacaklarını belirten Kocaeli Pazarcılar Esnaf Odası, bu çirkin iddiaların esnafla hiçbir ilgisinin olmadığını, yürütülen soruşturmanın hem oda hem de savcılık makamınca titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti. Kamuoyunu yanlış bilgilendiren kişiler hakkında da hukuki sürecin başlatılacağını duyurdu.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.