Körfez Gazetesi

Kocaeli Ticaret Odası ve Mikro Yazılım'dan Dış Ticaret Bilgilendirme Toplantısı

GÜNDEM

Kocaeli Ticaret Odası, Mikro Yazılım işbirliğiyle ihracatçı firmalara yönelik ‘Dış Ticaret Yönetim Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı’ düzenledi.

Dış Ticaret Yönetim Süreçleri Toplantısı

Kocaeli Ticaret Odası, Mikro Yazılım işbirliğiyle ihracatçı firmalara yönelik ‘Dış Ticaret Yönetim Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı’ düzenledi. Yoğun ilgi gören toplantıda, katılımcılara dış ticaretle ilgili önemli bilgiler verildi. Mikro Yazılım A.Ş. Kurumsal Teknik Genel Koordinatörü Adnan Sönmez, Mikro Yazılım Satış Öncesi Ürün Müdürü Erol İlhan ve Kurumsal Teknik Entegre Çözümler Yöneticisi Sidar Ortanur, firmaların operasyonel süreçlerini yönetme ve raporlama yöntemleri hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

İndirim Fırsatları

Toplantıda ayrıca, Kocaeli Ticaret Odası ile Mikro Yazılım arasında imzalanan bir indirim protokolü duyuruldu. Bu protokol sayesinde, ‘Mikro Jump’ ve ‘Mikro Fly’ ürünlerini ilk kez satın alacak KOTO üyeleri ve birinci dereceden yakınları, yüzde 25 indirim avantajından faydalanabilecek. Adnan Sönmez, indirim fırsatının 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olacağını belirtti.

Mikro Yazılım Ürünleriyle Verimlilik

Sönmez, “Mikro Jump ile hangi sektörde olursanız olun tüm iş süreçlerinizi tek programla uçtan uca yönetebilirsiniz,” dedi. Ayrıca, büyük işletmeler için geliştirilmiş Mikro Fly yazılımının da tüm operasyonların daha karlı ve verimli bir şekilde yönetilmesini sağladığını vurguladı. Toplantı, ihracatçı firmaların dış ticaret süreçlerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat sundu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.