Körfez Gazetesi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de görev yapan, din görevlileri ile bir araya geldi

GÜNDEM

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen buluşmada

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen buluşmada Körfez’de görev yapan din görevlileri ile Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Buluşmaya Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın ve Körfez’de görev yapan çok sayıda din görevlisi de katıldı.

Programda konuşma yapan İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, Başkan Söğüt’e desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Başkan Söğüt de din görevlilerine manevi anlamda değer kattıkları için teşekkür ederek onları kutladı.

Başkan Söğüt, din görevlilerinin toplumun manevi huzurunu ve mutluluğunu sağlamak adına önemli bir görev üstlendiklerini belirterek, camilerin ve din görevlilerinin sıkıntılarını konuşmanın önemine vurgu yaptı.

Toplantıda din görevlileriyle bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyen Başkan Söğüt, toplumun manevi ihtiyaçlarının önemine dikkat çekti ve din görevlilerine desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.