Körfez Gazetesi

KOTO’dan, Uygulamalı Dış Ticaret Eğitimi, düzenledi

GÜNDEM

Kocaeli Ticaret Odası, üyelerinin uluslararası pazarlarda rekabet gücünü arttırmak amacıyla ‘Uygulamalı Dış Ticaret Eğitimi düzenledi. Dış ticaretin tüm süreçlerinin ele alındığı eğitim verimli geçti.

Kocaeli Ticaret Odası, üyelerinin uluslararası pazarlarda rekabet gücünü arttırmak amacıyla ‘Uygulamalı Dış Ticaret Eğitimi düzenledi. Dış ticaretin tüm süreçlerinin ele alındığı eğitim verimli geçti. 2018 yılında başlattığı ‘ihracat atağı’ kapsamında üyelerinin dış pazarda daha etkin rol alabilmesi adına girişimlerde bulunan Kocaeli Ticaret Odası, eğitim ve seminer programlarıyla bu atağı genele yaymaya devam ediyor.

Kocaeli Ticaret Odası, ihracat yapma isteğinde olan veya hali hazırda ihracat yapan firmaları odağına alarak Uygulamalı Dış Ticaret Eğitimi düzenledi. Bu odak grubundaki firmaların dış ticarete ilişkin bilgilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitim, katılımcılar tarafından olumlu geri bildirimler aldı. Eğitim programı, ihracat payını artırmak isteyen firmaların ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandı ve katılımcılara dış ticaret süreçlerinde pratik bilgiler sunuldu.

Kocaeli Ticaret Odası, üyelerinin uluslararası pazarlarda daha etkin rol alabilmesi için düzenlediği Uygulamalı Dış Ticaret Eğitimi ile ihracata hazırlık yapmalarına destek olmayı hedefliyor. Eğitim programı, dış ticaretin temel kavramlarından başlayarak, ihracat süreçlerinin detaylarına kadar geniş bir yelpazede bilgi sunmayı amaçlıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.