Körfez Gazetesi

Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, 5. Yıldönümünde Anıldı

GÜNDEM

Van'da 5 yıl önce yaşanan üzücü kaza sonucunda hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun

Mezarı Başında Dualarla Anıldı

Van'da 5 yıl önce yaşanan üzücü kaza sonucunda hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Yukarı Hereke'deki mezarı başında anıldı. Anma programına Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen ve diğer birçok isim katıldı. Ailesi ve sevenleri de anma etkinliğinde yer aldı.

Kur'an Okundu ve Dualar Edildi

Anma programı, Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun’un mezarı başında okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Duaların ardından, Prof. Dr. Haluk Dursun’un ruhuna dualar edildi. Etkinlikte, Haluk Dursun Hoca’nın dostları, talebeleri ve Körfez Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

Aşure İkramı ile Program Sona Erdi

Programın sonunda Başkan Şener Söğüt, Prof. Dr. Haluk Dursun’un ailesi ve dostları ile sohbet etti. Anma etkinliğine katılanlara aşure ikramında bulunuldu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.