Körfez Gazetesi

Yıldız Demir, Çelik’te Üst Düzey Atama Gerçekleşti

GÜNDEM

Türkiye’nin demir çelik sektöründeki önemli oyuncularından Yıldız Demir Çelik, yönetim kadrosunda önemli bir değişiklik gerçekleştirdi.

Selçuk Yılmaz Genel Müdür Olarak Atandı

Türkiye’nin demir çelik sektöründeki önemli oyuncularından Yıldız Demir Çelik, yönetim kadrosunda önemli bir değişiklik gerçekleştirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2022 yılından bu yana Ticari Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Selçuk Yılmaz, Eylül 2024 itibarıyla Genel Müdür olarak atanmıştır.

Yönetim Kadrosu Güçlendiriliyor

Yıldız Demir Çelik, sektördeki büyümesini sürdürürken aynı zamanda yönetim kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor. Selçuk Yılmaz, 2018-2022 yılları arasında Tedarik Zinciri Direktörü olarak görev yapmış, ardından Ağustos 2022'de Ticari Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştı. Yeni görevinde, şirketin stratejilerini ve iş modelini güçlendirmeye devam edecektir.

Yılmaz’ın Vizyoner Yaklaşımı

Yıldız Demir Çelik, sektördeki dinamikleri sürekli olarak göz önünde bulundurarak iş modelini geliştirmeye odaklanıyor. Selçuk Yılmaz’ın deneyimi ve vizyoner bakış açısıyla şirket, yenilikçi projelere imza atmayı hedefliyor. Yılmaz, müşteri ve iş ortaklarına verilen değeri ön planda tutarak, şirketin müşteri ve çalışan deneyimi odaklı iş yapış modelini güçlendirecek ve sektördeki güçlü konumunu pekiştirmeye çalışacaktır.

Selçuk Yılmaz Hakkında

Hatay İskenderun’da doğan Selçuk Yılmaz, 2008 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2009-2018 yılları arasında demir çelik sektörünün önde gelen firmalarında çeşitli yönetim kademelerinde görev alarak, üretim süreçlerinde uzmanlaştı ve bu görev yaptığı şirketlerin yatırımlarının devreye alınmasında önemli katkılar sağladı. Mart 2018’de Yıldız Demir Çelik’te Tedarik Zinciri Direktörü olarak göreve başlayan Yılmaz, bu dönemde Sabancı Üniversitesi’nde Executive MBA programını başarıyla tamamladı. Ağustos 2022’den itibaren Ticari Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Selçuk Yılmaz, Eylül 2024 itibarıyla Yıldız Demir Çelik Genel Müdürü olarak görevini sürdürecek.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.