Körfez Gazetesi

Körfez’de Spor Eğitimleri, ve Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

SPOR

Körfez’de, gençlerin spor yapma olanaklarını artırmak ve yeni sporcular kazandırmak amacıyla

Gençlere Spor Fırsatları Sunuluyor Körfez’de, gençlerin spor yapma olanaklarını artırmak ve yeni sporcular kazandırmak amacıyla Körfez Belediyesi’nin düzenlediği spor kursları ve tesisleşme çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu çalışmalar, gençlerin sporla tanışmasını ve çeşitli branşları öğrenmesini sağlıyor.

Körfez Belediyesi’nden Destek Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen altyapı çalışmaları, gençlerden büyük ilgi görüyor. Uzman kadro eşliğinde sunulan spor olanakları, çocukların sosyal ve aktif bireyler olarak yetişmelerine de katkı sağlıyor.

Taekwondo Branşı Öne Çıkıyor
Körfez Belediyesi Spor Okulları’nda düzenlenen taekwondo eğitimleri, gençler ve küçük yaş grubu çocuklar arasında yoğun ilgiyle karşılanıyor. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü taekwondo başantrenörleri Melih Yeni ve Talha Enes Kanber yönetiminde gerçekleştirilen 7-12 yaş altı altyapı eğitimi, öğrencilerin okuldaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde organize ediliyor. Eğitimler, hafta sonları cumartesi ve pazar günleri iki grup halinde, 11:00-12:00 ve 12:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.