ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN, OTOMOBİLİ DEREYE UÇTU

Kocaeli'nin İzmit ilçesine gelen trafik kazası sırasında otomobil dereye uçtu.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN, OTOMOBİLİ DEREYE UÇTU

Kocaeli'nin İzmit ilçesine gelen trafik kazası sırasında otomobil dereye uçtu. Sürücü ve arkadaşlarının kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardılar. Ancak iddia edilen sürücü, alkolmetreye üflemeyi kabul etmedi ve ilginç bir iddiada bulunuldu.

Kaza, Yeşilova Mahallesi Zakkum Sokak'ta yaşandı. EC kayıtlı bilgilerin kontrolü41 ANJ536 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle Bıçkı Deresi'ne uçtu. Neyse ki sürücü ve arkadaşı kazayı hafif sıyrıklarla atlatmayı başardılar.

Ancak olayın ardından polis birimlerinin sürdüğü iddia edilen sürücüye alkolmetreye üflemesini istedi. Ancak sürücü bu talebi reddederek, "Benim araba kendi kendine gitti. Sen neden beni üfletiyorsun? Sıkıntı yok, araba kendi kendine gitti. Kurtaramadım, kurtaramadım" şeklinde ilginç bir açıklama yaptı.

Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve alkolle ilgili iddialar araştırılıyor. Trafik kurallarına uymamanın ve ayırmanın yanı sıra sıra araç kullanmanın ne kadar büyük tehlike doğurabileceğin bir kez daha bozulmayan bu olay, koruyuculara dikkat edilmemesi konusunda önemli bir uyarı niteliğinde olmalıdır. Güvenli ve sorumlu bir şekilde trafikte seyahat etmenin herkesin sorumluluğunda olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5