BABA’NIN CEZAİ EHLİYETİNİN TAM OLDUĞUNU BELİRLENDİ

23 Mart 2023 tarihinde Körfez ilçesinde yaşanan dehşet veren olayda, 10 ve 13 yaşlarındaki iki çocuğunu boğarak öldüren bir baba tutuklandı.

BABA’NIN CEZAİ EHLİYETİNİN TAM OLDUĞUNU BELİRLENDİ

23 Mart 2023 tarihinde Körfez ilçesinde yaşanan dehşet veren olayda, 10 ve 13 yaşlarındaki iki çocuğunu boğarak öldüren bir baba tutuklandı.

İşte detaylar:

Şüpheli Şahsın Durumu

Gece saatlerinde sokakta şüpheli şekilde dolaşan Murat R. (45), polis ekipleri tarafından durduruldu. Murat R., çocuklarını cennete gönderdiğini söyleyerek dengesiz davranışlar sergiledi. Polis, şahsın Esentepe Mahallesi'ndeki evine gitti ve orada dehşet verici manzarayla karşılaştı.

Cansız Bedenler Bulundu

Murat R.'nin annesinin evinde yapılan incelemede, Beril Yağmur (13) ve Yunus Emre R. (10) isimli kardeşlerin cansız bedenleri bulundu. Yapılan otopside çocukların boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Tutuklanma ve Cezaevine Gönderilme

Gözaltına alınan Murat R., ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde 5 ay süren tedavinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Körfez'de büyük bir şok ve üzüntü yarattı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, 10 ve 13 yaşlarındaki 2 çocuğunu boğarak öldüren baba hakkında Gözlem İhtisas Dairesi'nden gelen rapor, cezai ehliyetinin tam olduğunu belirledi. Olayın ardından yazdığı mektupla daha da dehşete düşüren baba, Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor.

Duruşma salonunda taraf avukatları bulunurken, sanık Murat R. SEGBİS ile duruşmaya katıldı. Mahkemede okunan raporda, sanığın cezai ehliyetinin tam olduğu vurgulandı. Katılan vekilleri, cezai ehliyeti tam olan sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Bu gelişmelerle birlikte, olayın detayları ve mahkeme süreci merakla takip edilmeye devam ediyor.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5