Kocaeli’de Lüks Araç Hırsızlığı: 14 Yaşındaki Çocuk ve 22 Yaşındaki Şüpheli Suçüstü Yakalandı

Kocaeli'de lüks otomobillerin hayalet ekranlarını çalan ve gizlenerek faaliyet gösteren

Kocaeli’de Lüks Araç Hırsızlığı: 14 Yaşındaki Çocuk ve 22 Yaşındaki Şüpheli Suçüstü Yakalandı

Kocaeli'de lüks otomobillerin hayalet ekranlarını çalan ve gizlenerek faaliyet gösteren 14 yaşındaki F.B. ve 22 yaşındaki E.D., motosikletle gerçekleştirdikleri hırsızlık eylemleri sırasında suçüstü yakalandı. İzmit, Gebze ve Kartepe bölgelerinde, 22 Temmuz ile 12 Ağustos tarihleri arasında toplam 6 lüks otomobilden hayalet ekran çalındı. Olayla ilgili Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Suçüstü Yakalanma Detayları

Kamera kayıtları incelenirken, hırsızların motosikletle geldikleri ve kask ile eldivenlerini sürekli olarak çıkarmadıkları, adeta hayalet gibi gizlendikleri belirlendi. Yaklaşık 10 gün süren takibin ardından, ekipler Kartepe’de sabaha karşı harekete geçti. Ekipler, yeni çaldıkları 3 hayalet ekran, bu ekranları sökmek için kullanılan aparatlar ve 2 çift eldiven ile birlikte hırsızları suçüstü yakaladı.

Adli Süçler ve Tutuklamalar

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 14 yaşındaki F.B. ve 22 yaşındaki E.D., 9 hırsızlık olayının şüphelisi olarak adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden F.B., adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, E.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. F.B.’nin 51 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, iki şüphelinin Sakarya’dan Kocaeli’ye geldikleri belirtildi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5