Körfez ilçesinde, trajik bir olay

Körfez Mezarlığı'nda bayram ziyaretleri sırasında bir vatandaşın ağaçta asılı halde bulunduğu ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi

Körfez ilçesinde, trajik bir olay

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde trajik bir olay meydana geldi. Akşam saatlerinde Körfez Mezarlığı'nda bayram ziyaretleri sırasında bir vatandaşın ağaçta asılı halde bulunduğu ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yapılan incelemede şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi. Hayatını kaybeden kişinin 35 yaşındaki Erhan A. olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri, olayın detaylarını ve şahsın ölüm nedenini belirlemek amacıyla geniş çaplı bir inceleme başlattı. Erhan A.'nın cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olayın meydana geldiği Körfez Mezarlığı'nda bulunan diğer ziyaretçiler ise yaşanan bu üzücü olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Polis soruşturması devam ederken, olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği ve Erhan A.'nın neden ağaçta asılı halde bulunduğu henüz netlik kazanmadı. Kamuoyu, olayla ilgili gelecek bilgileri beklerken, ailenin ve yakın çevrenin bu acı haberi nasıl karşıladığı ise merak konusu oldu.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5