Başkan Sertif Gökçe: "Eğitime Desteklerimiz, Artarak Devam Edecek"

Derince Belediyesi, yeni eğitim-öğretim dönemine girerken okulların fiziki şartlarını iyileştirmek ve çevre düzenlemeleri konusunda hassas çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Sertif Gökçe: "Eğitime Desteklerimiz, Artarak Devam Edecek"

İbni Sina İlkokulu’na Ziyaret

Derince Belediyesi, yeni eğitim-öğretim dönemine girerken okulların fiziki şartlarını iyileştirmek ve çevre düzenlemeleri konusunda hassas çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretleri sıklaştırarak okul idarecileri, öğretmenler, okul aile birlikleri ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak İbni Sina İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Gökçe, okuldaki incelemelerde bulundu.

Başarılı Öğrenciye Kitap Hediye

Başkan Sertif Gökçe, İbni Sina İlkokulu’na yaptığı ziyarette, geçtiğimiz günlerde Derince Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Kararsızlar Müzik Grubu konserinde tanıştığı 4/D sınıfı öğrencisi Ahsen Ünlü ile bir araya geldi. Ahsen’in daveti üzerine okula gelen Başkan Gökçe, öğrenciye kitap hediye ederek, “Ahsen ile konser etkinliğimizde tanışmıştık ve söz verdiğim gibi onu okulunda ziyaret ettim. Ahsen’in heyecanı ve gözlerindeki ışıltı bana tüm yorgunluğumu unutturdu” dedi.

Eğitim Her Zaman Önceliğimiz

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Turan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, İbni Sina İlkokulu Müdürü Selçuk Yerebasan ve okul yöneticileriyle görüşen Başkan Gökçe, eğitime verilen önemin altını çizdi. Gökçe, “Bugün İbni Sina İlkokulu’nda değerli eğitimcilerimizle bir araya gelerek okulun ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için okulumuzun gereksinimlerini belirledik ve notlarımızı aldık. İmkanlarımız dahilinde eğitime desteğimiz artarak sürecek” ifadelerini kullandı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5