Kocaeli Ticaret Odası’ndan Dünya Pazarlarına Açılan Kapı: Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), dünya pazarlarına açılan kapı olarak nitelendirilen Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nin 2024 buluşmasını büyük bir katılımla düzenledi.

Kocaeli Ticaret Odası’ndan Dünya Pazarlarına Açılan Kapı: Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği

Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), dünya pazarlarına açılan kapı olarak nitelendirilen Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nin 2024 buluşmasını büyük bir katılımla düzenledi. Etkinlik, 7 yıldır aralıksız olarak gerçekleştiriliyor ve bu yıl da yoğun ilgi gördü. 51 ülkeden 256 yabancı ve 165 Türk olmak üzere toplam 421 iş insanının katıldığı online etkinlikte, toplam 872 iş görüşmesi gerçekleştirildi.

Geniş Katılımcı Profili

Etkinlik, Doğu Marmara ABİGEM organizasyonu ve B2match Platformu üzerinden online olarak düzenlendi. Makine imalatı, metal işleme, plastik, kauçuk, otomotiv yan sanayi, kimya, inşaat, yapı malzemeleri, orman ürünleri, mobilya, enerji, elektrik-elektronik, IT, gıda, turizm, gayrimenkul ve dayanıklı tüketim malzemeleri gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalar etkinliğe katıldı.

Uluslararası Katılım

Etkinlikte Hindistan, Sırbistan, Yunanistan, Tayvan, İspanya, Polonya, Bulgaristan, Kosova, Macaristan, Slovakya, Ukrayna, Portekiz, Arnavutluk, Almanya, Endonezya, Azerbaycan, Litvanya, Filipinler, Çin, Romanya, Çekya, Kuzey Makedonya, Slovenya, İtalya, Hollanda, Fransa, Uganda, Amerika Birleşik Devletleri, Letonya, Singapur, Kolombiya, Bosna-Hersek, Birleşik Krallık, İrlanda, Birleşik Arap Emirlikleri, Vietnam, Avusturya, Norveç, Hırvatistan, Malta, Moldova, Kazakistan, Güney Kore, Malezya, Tunus, Gana, Estonya, Moritanya, Finlandiya, Nijerya ve Lüksemburg’dan firmalar yer aldı.

KOTO Başkanı’ndan Açıklama

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, etkinliğin bu yıl rekor katılım ve görüşme sayısına ulaştığını belirterek, “Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği, uluslararası pazarlarda önemli bir konuma geldi. 51 ülkeden iş insanını üyelerimizle bir araya getirdiğimiz etkinlik, artık KOTO üyelerinin dünya pazarlarına açılan kapısı haline gelmiştir. Bu yıl 872 iş görüşmesi gerçekleştirilmiş olup, bu görüşmelerin önemli bir kısmının şehrimiz ihracatına olumlu yansıması beklenmektedir. Yeni işbirliklerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bu yılki etkinlik, KOTO üyeleri için uluslararası işbirlikleri kurma ve küresel pazarda daha fazla yer alma fırsatı sundu.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5