86 T Plaka, İçin İhale Yapilacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ticari taksi ihtiyacını karşılamak amacıyla 8 ilçede toplam 86 yeni taksi plakası verecek.

86 T Plaka, İçin İhale Yapilacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Taksi Plakaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ticari taksi ihtiyacını karşılamak amacıyla 8 ilçede toplam 86 yeni taksi plakası verecek. İhale, 07 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin 06 Ağustos Salı günü saat 17.30’a kadar Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Ruhsat ve İdare Şube Müdürlüğü’ne dosyalarını teslim etmeleri gerekiyor.

Dağıtılacak Plakalar ve İhale Detayları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele, Körfez ve Gölcük ilçelerine 15’er, Derince’ye 25, Darıca ve Gebze’ye 2, Çayırova’ya 3 ve Dilovası’na 9 olmak üzere toplam 86 yeni taksi plakası verecek. İhale, 07 Ağustos Çarşamba günü Antikkapı Düğün Salonunda yapılacak. Katılım için dosyaların teslim tarihi ise 06 Ağustos Salı günü saat 17.30 olarak belirlendi.

Başvuru ve Şartlar

İhaleye katılmak isteyen vatandaşların, Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Ruhsat ve İdare Şube Müdürlüğü’nden dosya temin etmeleri gerekiyor. Şartname bedeli 1000 TL olarak belirlenmiş olup, katılımcıların ilçelere göre belirlenen Teminat Bedeli, İştirak Bedeli ve Şartname Bedelini yatırmaları gerekmekte. Gerekli evrakları tamamlayan vatandaşların 06 Ağustos Salı günü saat 17.30’a kadar dosyalarını Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Ruhsat ve İdare Şube Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5