Başkan Büyükakın, İnönü Caddesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

İzmit’in kalbi İnönü Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, samimi tavrıyla dikkat çekti.

Başkan Büyükakın, İnönü Caddesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Esnafa ve Vatandaşa Müjdeler Verdi

İzmit’in kalbi İnönü Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, samimi tavrıyla dikkat çekti. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Büyükakın, "İnönü Caddesi’nde esnafımıza ve halkımıza nefes aldıracak büyük bir dönüşüm başlatıyoruz" müjdesini verdi.

Santral'dan Cumhuriyet Parkı’na Dönüşüm

Başkan Büyükakın, Santral Yokuşu'ndan Cumhuriyet Parkı'na kadar uzanan güzergâhta gerçekleştirilecek çalışmalara değindi. "Kaldırım ve cephe düzenlemeleri yapacağız, bu adım hem estetik hem de işlevsellik kazandıracak," dedi.

41 Ç Ring Seferleri ile Rahatlama

Esnafın işlerini canlandırmak ve bölgedeki trafiği rahatlatmak için başlatılan 41Ç ring seferlerine de vurgu yapan Başkan Büyükakın, "Otoparktan sadece 1 TL karşılığında kalkan otobüsler, her 15 dakikada bir hizmet veriyor. Bu proje hem halkı hem de esnafı memnun ediyor," açıklamasında bulundu.

Gönüllerin de Başkanı

"İzmit, büyük bir değişime hazırlanıyor," diyen Başkan Büyükakın, bölge halkının projeye verdiği destek için teşekkür etti. Cadde esnafı, "Başkanımız, sadece projelerin değil, gönüllerin de başkanı olduğunu bir kez daha kanıtladı," ifadelerini kullandı. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil İbrahim Dokuzlar’ın da eşlik ettiği Başkan Büyükakın, esnaf Adem Koç’un iş yerini de ziyaret etti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5