Başkan Şener Söğüt’ten, Ankara’da Proje Ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede devam eden ve yapımı planlanan projelerle ilgili olarak Ankara’da bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Şener Söğüt’ten, Ankara’da Proje Ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede devam eden ve yapımı planlanan projelerle ilgili olarak Ankara’da bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Söğüt’e ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcıları Levent Yılmaz ve Serkan Yeğnidemir eşlik ederken, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da bazı görüşmelere katıldı.

Spor Toto Teşkilatı ile Projeler Masaya Yatırıldı

Başkan Söğüt, ilk olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk’ü ziyaret etti. Bu görüşmede, Körfez’de yapılması planlanan spor projeleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Milletvekilleri ile Görüşmeler

Başkan Söğüt, Spor Toto ziyaretinin ardından Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Veysel Tipioğlu’nu da makamlarında ziyaret ederek, projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Metro Projesi Üzerine İstişare

Başkan Söğüt ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Genel Müdür Yardımcısı M. Kerem Yeğnidemir ile de bir araya geldi. Görüşmede, Körfez’den başlayacak olan metro projesinin detayları ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Ankara temasları çerçevesinde Körfez’deki projelerin hız kazanması hedefleniyor.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5