Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden, Özel Etkinlik: Huzurevi Sakinleri, Deniz Keyfi Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Hayatın İçindeyim Projesi” kapsamında çınarlarımızın aktif ve sürdürülebilir bir yaşamın parçası olmalarını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden, Özel Etkinlik: Huzurevi Sakinleri, Deniz Keyfi Yaşadı

Huzurevi Sakinleri Denizle Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Hayatın İçindeyim Projesi” kapsamında çınarlarımızın aktif ve sürdürülebilir bir yaşamın parçası olmalarını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu çerçevede, Kocaeli Huzurevi sakinleri, Büyükşehir Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne başvurarak denize gitme talebinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi’nden Destek

Büyükşehir Belediyesi, huzurevi sakinlerinin yaz aylarında denize girme isteklerini yerine getirmek için harekete geçti. Kavurucu sıcaklarda serinlemenin tadını çıkarmak isteyen 65 yaş üstü vatandaşlara destek sağladı.

Keyifli Gün Kandıra Kumcağız Sahilinde

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 30 huzurevi sakiniyi Kandıra Kumcağız sahiline taşıdı. Vatandaşlar için şezlong ve şemsiye gibi gerekli olanaklar da sunuldu.

Teşekkürler Büyükşehir Belediyesi’ne

Tüm gün boyunca denizin tadını çıkaran huzurevi sakinleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne sağladıkları imkanlar için teşekkürlerini iletti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5