Körfez Belediyesi’nin 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nde Coşkulu Gece 

Körfez Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında anlamlı bir organizasyona daha imza attı.

Körfez Belediyesi’nin 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nde Coşkulu Gece 

Dünya Yaşlılar Günü Kutlandı

Körfez Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında anlamlı bir organizasyona daha imza attı. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla, Yarımca Sahili’nde bulunan 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi’nde ilçedeki yaşlılar için sıra gecesi düzenlendi. Etkinlikte, yaşlılar keyifli anlar yaşarken, doyasıya eğlendiler.

60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nde Coşkulu Gece

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlik, canlı müzik eşliğinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Program, pasta kesimiyle sona ererken, katılımcılar unutulmaz bir gece yaşadı.

“Her Zaman Yanınızdayız”

Etkinlikte konuşma yapan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, “Bugün, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nde sizlerle bir aradayız. Sizlerin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Körfez Belediyesi olarak, her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Türküler ve Oyun Havalarıyla Eğlence

Yaşlıların stres atıp keyifli vakit geçirebilmesi amacıyla düzenlenen sıra gecesi büyük ilgi gördü. Türküler, yöresel şarkılar ve oyun havaları eşliğinde devam eden programda, büyüklerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Her yaştan katılımcıya hitap eden etkinlikte, Körfez’in çınarları gönüllerince eğlendi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2024, 15:58

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5