Körfez de Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ilk maçı büyük bir coşkuyla karşılandı.

Körfez de Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ilk maçı büyük bir coşkuyla karşılandı. Türkiye Milli Takımı, Gürcistan karşısında sergilediği etkili performansla sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Maçın heyecanı, Körfez'in Tütünçiftlik sahilinde kurulan dev ekranda deniz manzarası eşliğinde yaşandı. Vatandaşlar, güzel hava koşulları altında Türk bayraklarıyla donatılan alanda milli takımlarına büyük destek verdi.

Maç öncesinde alana akın eden Körfezliler, ellerinde Türk bayraklarıyla sahili adeta bir stadyuma dönüştürdü. İlk yarıyı berabere tamamlayan Türkiye, ikinci yarıya hızlı başlayarak ardı ardına goller buldu ve sevinci doruklara çıkardı. Tütünçiftlik sahilindeki etkinlik, Türkiye'nin galibiyetiyle coşkuyla son buldu. Vatandaşlar, maç boyunca Türkiye sloganlarıyla birlikte sevinç gösterilerinde bulundu.

Körfez Belediyesi, milli takımın ikinci maçını da aynı sahilde kurulan dev ekranda gösterime sunacak. Gürcistan galibiyetiyle moral bulan Körfezliler, 22 Haziran'da oynanacak olan maç için de aynı heyecanı ve coşkuyu bekliyor. Denize nazır alanda milli maç heyecanını yaşamanın mutluluğunu ve birlik duygusunu paylaşan Körfez halkı, milli takımı desteklemeye devam ediyor.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5