İzmit Körfezi’nde, Ceset

Başiskele'de, İzmit Körfezi'nde denizde kıyıya yaklaşık 20 metre uzaklıkta bir ceset bulundu.

İzmit Körfezi’nde, Ceset

Başiskele’de Kıyıya 20 Metre Uzaklıkta Ceset Bulundu

Başiskele'de, İzmit Körfezi'nde denizde kıyıya yaklaşık 20 metre uzaklıkta bir ceset bulundu. Denizden çıkarılan cesedin Mustafa Zeki Kayış’a (39) ait olduğu belirlendi. Olay, Başiskele Sahil Mahallesi Park İçi Yolu Sokak’ta meydana geldi.

Kafede Çalışanların İhbarı ve Ekiplerin Müdahalesi

Edinilen bilgiye göre, sahildeki bir kafede çalışanlar, denizde hareketsiz bir kişi gördü ve 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbarın ardından, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Deniz Limanı Şubesi ekipleri bölgedeki tarama çalışmalarına başladı. Sağlık ve polis ekipleri de olay yerine sevk edildi. Dalgıç polisleri, hareketsiz yatan kişiyi kıyıya çıkardı.

Olayın Detayları ve İlk İncelemeler

Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Cesedin üzerinde Mustafa Zeki Kayış’a ait kimlik bulundu. Çevrede yapılan incelemede, Kayış’a ait olduğu değerlendirilen eşyalar da bulundu. Ceset, otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İlk incelemelere göre, cesedin en fazla 48 saattir suda olduğu değerlendirildi.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Polis, cesedin ölüm nedenini ve olayın arka planını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5