İzmit'te Kaza: Motosiklet Otomobile Çarptı, İki Kişi Yaralandı

İzmit ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet, kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile arkadan çarptı.

İzmit'te Kaza: Motosiklet Otomobile Çarptı, İki Kişi Yaralandı

Kaza Detayları:

İzmit ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet, kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile arkadan çarptı. Kaza, Ömer Türkçakal Bulvarı'nda bulunan yan yoldaki trafik ışıklarında gerçekleşti.

Kaza Anı:

M.A. yönetimindeki 41 DD 007 plakalı Yamaha marka motosiklet, kırmızı ışıkta duran G.K. idaresindeki 34 BSE 376 plakalı Mercedes marka otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet, yola savrularak yan yatarak M.C.F'nin sürdüğü 41 YZ 440 plakalı Honda marka otomobile çarptı.

Yaralılar ve Müdahale:

Kazada motosiklet sürücüsü M.A. ve yolcu D.Ç. yaralandı. Kazayı gören ve tesadüfen yoldan geçen itfaiye ekipleri, yaralılara yardım etti. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ve Polis Ekiplerinin Müdahalesi:

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5