Kocaeli'deki Silahlı Saldırıda 4 Kişi Yaralandı, 8 Şüpheli Sakarya'da Yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir eğlence mekanına yapılan silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı.

Kocaeli'deki Silahlı Saldırıda 4 Kişi Yaralandı, 8 Şüpheli Sakarya'da Yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir eğlence mekanına yapılan silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı. Olayın ardından başlatılan operasyonda, saldırıyla bağlantılı olduğu tespit edilen 8 şüpheli Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yakalandı. Şüphelilerden ikisinin toplam 49 yıl hapis cezası olduğu, bir şüphelinin ise 89 farklı suçtan arandığı öğrenildi. 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silahlı Saldırı Gece Saatlerinde Meydana Geldi

Olay, 3 Ekim sabahı saat 04.00 sıralarında İzmit Kemalpaşa Mahallesi'nde, Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerindeki bir eğlence mekanında gerçekleşti. Henüz bilinmeyen bir nedenle mekanın önüne gelen saldırganlar, silahla ateş açarak iş yeri çalışanları D.G., M.G., T.K. ve M.B.'yi yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.

Suç Makinesi Şüpheliler Yakalandı

Olayın ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geniş çaplı bir operasyon başlattı. Saldırganların izini süren polis, Y.Ö., M.A., B.B., E.M., S.N.A., B.C., R.A., ve H.T. isimli 8 şüpheliyi Sakarya’nın Sapanca ilçesinde gözaltına aldı. Yapılan incelemede, M.A.'nın 33 yıl, B.B.'nin 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu; S.N.A.'nın ise 89 farklı suçtan arandığı tespit edildi.

Adliyeye Sevk Edilen Şüphelilerden 4’ü Tutuklandı

Gözaltına alınan şüpheliler, Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık tarafından sorgulanan şüphelilerden E.M. serbest bırakılırken, B.C., R.A. ve H.T. adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Ancak B.B., M.A., S.N.A. ve Y.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5