Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, cinsel istismar suçundan aranan şahsı yakaladı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından cinsel istismar suçundan aranan İ.T. İsimsiz olarak ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, cinsel istismar suçundan aranan şahsı yakaladı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından cinsel istismar suçundan aranan İ.T. İsimsiz olarak ele geçirildi. 27 Şubat 2025 tarihindeki operasyonla gerçekleştirildi. Emniyet Müdürlüğündeki olay sonrasında tutuklanarak cezaevine sevk edilen İ.T adaletin karşısına çıkarıldı.

Yapılan açıklamada, ceza giymiş olan İ.T.'nin 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi. Emniyet Müdürlüğü insanların, insanların değerlerinin ve insanların korunması adına yoğun bir çalışma içerisinde raporlamayı vurgulayarak, suçluların adaletinin karşı karşıya kaldığını belirtti.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, halkla ilişkiler ve işbirliği ile suçluların yakalanması konusunda kararlılığını sürdürüyor. Toplumun huzur operasyonunu ve parasını sağlamak amacıyla yapılanlar, sembollerin adaletten kaçamayacağı bir kez daha gösterildi. Emniyet mensupları, suçlularla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdürecektir.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5