Narkoçelik-39 Operasyonunda, Büyük Başarı: 470 Kilogram Uyuşturucu, Ele Geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 44 ilde düzenlenen “Narkoçelik-39” operasyonlarında önemli bir başarı elde edildiğini duyurdu.

Narkoçelik-39 Operasyonunda, Büyük Başarı: 470 Kilogram Uyuşturucu, Ele Geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 44 ilde düzenlenen “Narkoçelik-39” operasyonlarında önemli bir başarı elde edildiğini duyurdu. Operasyonlar sonucunda 470 kilogram uyuşturucu madde ve 4 milyon 945 bin 832 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, toplamda 293 şüpheli yakalandı.

Operasyon Detayları

Bakan Yerlikaya’nın açıkladığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı’nın koordinesinde, il emniyet müdürlükleri tarafından 681 ekip, 1,876 personel, 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör köpeği ile birlikte operasyonlar gerçekleştirildi.

Hedef Alınan İller

Operasyonlar, İstanbul, Yalova, Gaziantep, İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Samsun, Adana, Mersin, Bursa, Malatya, Manisa, Şanlıurfa, Rize, Denizli, Kayseri, Aydın, Kahramanmaraş, Kocaeli, Sakarya, Şırnak, Tokat, Balıkesir, Amasya, Hatay, Elazığ, Isparta, Karaman, Nevşehir, Osmaniye, Sinop, Afyonkarahisar, Eskişehir, Tekirdağ, Adıyaman, Aksaray, Bartın, Çanakkale, Erzincan, Kırıkkale, Kırşehir, Muş ve Diyarbakır gibi illerde gerçekleştirildi.

Sonuçlar ve Gelecek Hedefler

Yapılan operasyonlar sayesinde uyuşturucu madde kaçakçılığına karşı önemli bir darbe vurulmuş oldu. İçişleri Bakanlığı, uyuşturucu ile mücadeleye yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini duyurdu.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5