TEM Otoyolu'nda, Zincirleme Trafik Kazası: 15 Yaralı

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde, Gültepe Tüneli'nde tır, otomobil ve iki otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu'nda, Zincirleme Trafik Kazası: 15 Yaralı

Kaza İstanbul İstikametinde Gültepe Tüneli’nde Meydana Geldi

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde, Gültepe Tüneli'nde tır, otomobil ve iki otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı. Kaza sonucu İstanbul istikametinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kaza Detayları ve Ekiplerin Müdahalesi

Edinilen bilgilere göre, 31 AA 371 plakalı tır, 54 DE 086 plakalı otomobil ile 27 LM 817 ve 07 PS 762 plakalı iki şehirlerarası otobüs zincirleme kazaya karıştı. Kaza nedeniyle ortalık savaş alanına dönerken, ihbar üzerine sağlık, polis, itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, 15 yaralıyı ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

İstanbul İstikametinde Kilometrelerce Araç Kuyruğu

Kazanın ardından İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Polis, tek şeridi trafiğe açarak araçların geçişine izin verdi. Kazaya karışan araçlar hasar gördü ve polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Otomobil Sürücüsünün Açıklamaları

Kazayı anlatan otomobil sürücüsü, "Önce otobüsler birbirine çarptı, sonra bize vurdu. Biz de savrulup tıra çarptık. Dört araç kazaya karıştı. Bizde çok şükür yaralı yok" dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5