Kocaeli Büyükşehir, Filoya 10 Yeni Körüklü Otobüs, Daha Ekledi

Geçtiğimiz günlerde 50 yeni otobüsün tanıtımını yapan Büyükşehir Belediyesi, filosuna 81 yeni otobüs kattı.

Kocaeli Büyükşehir, Filoya 10 Yeni Körüklü Otobüs, Daha Ekledi

Geçtiğimiz günlerde 50 yeni otobüsün tanıtımını yapan Büyükşehir Belediyesi, filosuna 81 yeni otobüs kattı. Şimdi ise 18 metre uzunluğundaki 10 körüklü otobüs daha Kocaeli'ne ulaştı ve hizmete sunuldu.

Yeni Otobüsler Kocaeli'ne Ulaştı

Büyükşehir Belediyesi, otobüs filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak, 81 otobüsten 10’u daha Kocaeli’ne getirildi. Bu 10 otobüs, Osmangazi Köprüsü’nden geçerek filoya dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde yapılan törenle 50 yeni otobüs hizmete sunulmuştu. Şimdi ise, 18 metre uzunluğundaki 10 körüklü otobüs daha teslim alındı.

21 Otobüs Daha Yolda

Büyükşehir Belediyesi, ağustos ayı sonuna kadar kalan 21 körüklü otobüsün teslim edilmesini planlıyor. Yeni otobüslerin teslim edilmesiyle birlikte, ulaşım hizmetleri daha da güçlenecek.

5 Yıl Garanti ve Yenilikçi Özellikler

Yeni eklenen 18 metre uzunluğundaki CNG (Sıkıştırılmış doğalgaz) yakıtlı otobüsler, 5 yıl yedek parça ve servis garantisiyle geliyor. Çarpışma ve sürücü ikaz sistemine sahip olan otobüsler, yakıt tasarrufu ve güçlü motor performansı ile dikkat çekiyor. Ayrıca, ergonomik nano teknoloji bakteri önleyici koltuklar, bebekli, hamile ve yaşlılar için özel dizayn edilmiş koltuklar ve elektronik yolcu bilgilendirme ekranları gibi modern özelliklere sahip.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5