Sanat Atölyeleri'nden Çocuklara Yaz Sanat Etkinlikleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü, çocukların yaz aylarını verimli ve sanatla dolu geçirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli resim atölyeleri düzenliyor.

Sanat Atölyeleri'nden Çocuklara Yaz Sanat Etkinlikleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Yaz Sanat Etkinlikleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü, çocukların yaz aylarını verimli ve sanatla dolu geçirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli resim atölyeleri düzenliyor. Etkinlikler, Seka Sanat ve İhtisas Merkezi’nde başladı ve çocuklara telefon ve tabletlerden uzak, sanatla iç içe bir deneyim sunuyor.

Akrilik Boyama Teknikleri Öğrenildi

Sanat atölyelerine 5 ila 7 yaş arasındaki çocuklar katılabiliyor. Atölye programı; akrilik, çanta, sulu boya ve dökme akrilik olmak üzere dört ana bölümden oluşuyor. Programın ilk etkinliği, geçen hafta Akrilik Atölyesi ile gerçekleştirildi. Çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde akrilik boyama tekniklerini öğrenerek birbirinden güzel çalışmalar ortaya koydu.

Figen Büyükakın Çocuklarla Bir Araya Geldi

Resim atölyesinin ikinci etkinliği, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinin katılımıyla yapıldı. Vaneda markası işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler t-shirtler üzerine futbol takımı veya sevdikleri figürlerin desenlerini çizip boyadılar. Bu etkinliğe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın da katılarak çocukların eserlerini ilgiyle izledi.

Gelecek Atölye Etkinlikleri

Yaz dönemi boyunca devam edecek olan resim atölyesi etkinlikleri, 15 Ağustos’ta Sulu Boya Atölyeleri ile devam edecek. 21 Ağustos Çarşamba günü, çocuklar için Seramik Üzerine Bitki Baskı Atölyesi, 28 Ağustos Çarşamba günü ise Seramikten Mini Pano Yapımı düzenlenecek. Programın son etkinliği ise 29 Ağustos Perşembe günü Dökme Akrilik Atölyesi ile gerçekleştirilecek.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5