Körfez Belediye Başkanı Söğüt, Amasyalılar Derneği'nin, Pikniğinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu Körfez İlimtepe Mesire Alanı’nda düzenlenen Körfez Amasyalılar Derneği’nin pikniğine katıldı.

Körfez Belediye Başkanı Söğüt, Amasyalılar Derneği'nin, Pikniğinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Söğüt, Piknik Etkinliğine Katıldı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu Körfez İlimtepe Mesire Alanı’nda düzenlenen Körfez Amasyalılar Derneği’nin pikniğine katıldı. Dernek Başkanı Ramazan Parlak ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, STK temsilcileri ve muhtarlar da eşlik etti.

Amasyalılarla Keyifli Anlar

Yağışlı havaya rağmen pikniğe yoğun katılım gösteren vatandaşlarla kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Söğüt, Amasyalıların misafirperverliğinden övgüyle bahsetti. Başkan Söğüt, “Şehzadeler Şehri Amasya’nın gönlü güzel, yüreği geniş insanlarıyla bir arada olmak beni her zaman mutlu ediyor. Körfez, tüm renkleriyle güzel ve değerli. Bizler de bu güzelliği bir arada tutuyor, değerlerimize sahip çıkıyoruz” şeklinde konuştu.

Söğüt, Vatandaşlarla Halay Çekti

Konuşmasının ardından Başkan Söğüt, piknik alanında vatandaşlarla sohbet ederek, onlarla birlikte halay çekti. Etkinlik, hem katılımcılardan hem de başkanın samimi tavırlarından dolayı oldukça keyifli geçti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5