41. Kocaeli Rallisi'nde, Heyecan Dorukta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğa sporları ve motor sporları tutkunlarını bir araya getiren büyük bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

41. Kocaeli Rallisi'nde, Heyecan Dorukta

Kocaeli Rallisi İçin Geri Sayım Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğa sporları ve motor sporları tutkunlarını bir araya getiren büyük bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. ‘Sporun Başkenti Kocaeli’ vizyonuyla spora her alanda destek veren Büyükşehir, 4-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 41. Kocaeli Rallisi'nde adrenalini zirveye taşıyacak. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü iş birliğiyle düzenlenen bu dev organizasyon, üç gün boyunca otomobil sporları tutkunlarını kentte buluşturacak.

120 Sporcu, 60 Otomobil Mücadele Edecek

  1. Kocaeli Rallisi, Türkiye’nin önde gelen otomobil sporcularını ve ralli tutkunlarını Kocaeli’de bir araya getirecek. 60 otomobil ve 120 sporcunun yarışacağı rallide, Türkiye Şampiyonu Ahmet Keskin ve Avrupa’nın tek engelli kadın ralli pilotu Kübra Keskin gibi isimler de yer alacak. Bu heyecan dolu etkinlikte sporcular, İzmit, Kandıra ve Derince güzergahlarındaki etaplarda hünerlerini sergileyecek.

Yarışlar Körfez Yarış Pisti’nde Sona Erecek

4 Ekim Cuma günü saat 17.00’de İzmit Kent Meydanı’ndan verilecek start ile başlayacak olan 41. Kocaeli Rallisi’nde sporcular, iki gün boyunca 406 kilometrelik zorlu parkurda 9 özel etapta yarışacak. Ralli merkezi ve servis alanı olarak Körfez Yarış Pisti kullanılacak. İlk gün saat 18.35’te Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek seyirci özel etabının ardından, rallinin büyük finali 6 Ekim Pazar günü yine Körfez Yarış Pisti’nde yapılacak. Organizasyon, saat 15.45’te düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5