Kocaeli Alışveriş Festivalinde, % 50’ye varan indirimler

Kocaeli Alışveriş Festivali, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kocaelili esnafı desteklemeyi amaçlayan bir etkinliktir.

Kocaeli Alışveriş Festivalinde, % 50’ye varan indirimler

Kocaeli Alışveriş Festivali, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kocaelili esnafı desteklemeyi amaçlayan bir etkinliktir. Festival, 29 Mayıs ile 2 Haziran tarihleri arasında İzmit ve Gebze ilçelerinde gerçekleştirilecek. Festival kapsamında birçok mağaza ve işletme, ürünlerinde %50'ye varan indirimler sunacaklar.

Kocaeli Alışveriş Festivali, hem esnafın kazancını artırmayı hem de vatandaşların daha uygun fiyatlarla alışveriş yapmalarını sağlamayı hedeflemektedir. Festival boyunca alışveriş yapacak olanlar, birbirinden farklı ürünlerde büyük indirimlerden faydalanabilecekler. Bu sayede hem esnafın yüzü gülecek hem de vatandaşlar ekonomik alışveriş yapmanın keyfini çıkaracaklar.

Kocaeli Alışveriş Festivali, yerel ekonomiye katkı sağlamanın yanı sıra sosyal etkileşimi artırmayı da amaçlamaktadır. Festival boyunca düzenlenecek etkinlikler ve kampanyalar ile hem alışveriş yapacak olanlar hem de esnaf bir araya gelerek keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar. Bu sayede Kocaeli'nin ticari hayatı canlanacak ve şehirdeki alışveriş kültürü daha da gelişecektir.

 

YARIN FESTİVAL BAŞLIYOR

29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında İzmit ve Gebze Kent meydanlarında gerçekleşecek Alışveriş Festivali; Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği, Kocaeli Ticaret Odası ortaklığında yapılacak. 5 gün boyunca sürecek festival için kent meydanlarında hazırlıklar başladı. Çadırların kurulduğu festival alanında yarından itibaren birbirinden eğlenceli aktiviteler çocuklar ve aileleri bekliyor olacak. Şenlik havasında geçecek festivalde; giyim, ayakkabı, züccaciye, bijuteri, hediyelik eşya, aksesuar, tül, halı, perde, tatlı, çikolata ve sokak lezzetlerinin indirimli (%30,%40,%50) satışı sağlanacak.

 

BÜYÜKŞEHİR ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Festival öncesi Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkileri Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak, Alışveriş Festivaline katılım sağlayacak esnaflarla bir araya geldi. Sivil Toplum Merkezinde gerçekleşen toplantıda alışverişin daha verimli ve güzel geçmesi amacıyla konuşmalar gerçekleşti. Yamak, “Alışveriş Festivalimiz siz esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 12:54

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5