Prof. Dr. Zafer Utkan, Meme kanserinde, erken tanının hayat kurtarır

Prof. Dr. Zafer Utkan, Derince Belediyesi tarafından düzenlenen konferansta meme kanserinde erken tanı ve farkındalık konularında önemli bilgiler paylaştı.

Prof. Dr. Zafer Utkan, Meme kanserinde, erken tanının hayat kurtarır

Prof. Dr. Zafer Utkan, Derince Belediyesi tarafından düzenlenen konferansta meme kanserinde erken tanı ve farkındalık konularında önemli bilgiler paylaştı. Konferans, Yenikent Kültür Merkezi'nde gerçekleşti ve Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, STK mensupları ve vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Prof. Dr. Zafer Utkan, meme kanserinde erken tanının hayat kurtardığını vurgulayarak sağlıklı bir yaşam sürmenin önemine değindi. Konferansta meme kanserinde erken tanı ve bilinmesi gereken konular hakkında önemli bilgiler paylaşan Utkan, katılımcılara önemli mesajlar verdi.

Programın sonunda Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Prof. Dr. Utkan'a katkıları ve aktardığı bilgiler için teşekkür ederek çiçek takdim etti. Başkan Gökçe, meme kanseri konusunda bilinçlenmeyi sağlayan etkinliğe katılan herkese ve değerli hocaya teşekkür etti. Sağlık alanındaki çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5