Başkan Büyükakın: STK'lar, Şehrimizin Gelişimine Kritik Katkı Sağlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile düzenlediği toplantılara devam ediyor.

Başkan Büyükakın: STK'lar, Şehrimizin Gelişimine Kritik Katkı Sağlıyor

STK Temsilcileriyle Buluşma:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile düzenlediği toplantılara devam ediyor. Son olarak, Kocaeli Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Aydın Burgul, Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Kocaeli İl Başkanı Esat Muratoğlu ve Başiskele Kızılay Şube Başkanı Oğuzhan Keleş’i makamında ağırladı. Toplantıda, şehrin sosyal ve ekonomik kalkınması için iş birliğinin önemi vurgulandı.

STK’ların Rolü ve Önemi:

Başkan Büyükakın, STK temsilcilerine kent yönetimleri ile sivil toplum arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin önemini anlattı. “STK'lar, yerel yönetimlerin politika oluşturma süreçlerine katılımında kritik bir rol oynamaktadır. Bu anlayışla hareket ediyoruz,” diyen Başkan Büyükakın, girişimcilik ve inovasyonun ekonomik büyümedeki önemini de belirtti. Kocaeli Girişimci İş Adamları Derneği'nin bu alandaki çalışmalarını desteklediklerini ifade etti.

Destek ve Takdir:

Başkan Büyükakın, Kızılay’ın kan bağışı kampanyaları ve yardım faaliyetlerinin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı. Kızılay’ın çalışmalarının her zaman destekleneceğini belirten Büyükakın, STK başkanları tarafından da belediye yönetiminin şehir için attığı adımların takdirle karşılandığını duyurdu. EMŞAV Kocaeli İl Başkanı Esat Muratoğlu, şehit ailelerinin ve gazilerin toplumun emaneti olduğunu belirterek, bu konudaki çalışmaların önemine dikkat çekti.

Gelecek İçin Ortak Vizyon:

Toplantıda, kentin sosyal ve altyapısal ihtiyaçlarına yönelik projeler değerlendirildi ve STK'ların bu süreçte daha etkin rol alabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, toplumsal dayanışma ve kalkınmanın güçlü bir STK ve yerel yönetim iş birliği ile mümkün olduğuna dair ortak bir vizyona sahip olduklarını ifade etti.

Şehit Ailelerine Destek:

Başkan Büyükakın, şehit aileleri ve gazilere olan desteğini vurgulayarak, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için büyük bir emanet. Onlara her zaman destek olmaya devam edeceğiz,” diyerek duygularını dile getirdi. STK’lar ile yürütülecek iş birliklerinin, şehirdeki sosyal ve ekonomik kalkınmayı hızlandıracağı belirtildi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5