Körfez Yarımca, Yelken Kulübü’nde, Çalışmalar Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spor yapmaya uygun mekanlar oluşturma hedefi doğrultusunda Körfez Yarımca Yelken Kulübü Spor Tesisindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez Yarımca, Yelken Kulübü’nde, Çalışmalar Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni Spor Tesisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spor yapmaya uygun mekanlar oluşturma hedefi doğrultusunda Körfez Yarımca Yelken Kulübü Spor Tesisindeki çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp yapımında saha betonu imalatı için hazırlıklar devam ediyor.

3 Katlı Modern Tesis

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spor kulüplerine olan desteklerini sürdürerek Körfez Yarımca Yelken Kulübü Spor Tesisi’nin inşaatına devam ediyor. Tesis, zemin kat, 1. kat ve çatı katı olmak üzere toplam 3 kattan oluşuyor. Binanın içerisinde seramik ve mermer kaplama imalatları tamamlandı. Tesis, 372 metrekarelik bir alanda inşa ediliyor ve bakımhane, kondisyon salonu, derslik, hakem odası, yönetim odası, antrenör odası ve giyinme birimlerini barındırıyor.

Saha Betonu Dökümü İçin Hazırlık

Tesisin doğrama montajı tamamlandı ve şimdi saha betonu dökümü için hazırlık aşamasına geçildi. Körfez Yarımca Yelken Kulübü, sporcuların ve kulüp üyelerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla modern bir spor tesisi olarak hizmet verecek.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5