800CK numaralı otobüs hattı, 12 Temmuz da başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, yaz sezonunda vatandaşları Mavi Bayraklı sahillere taşıyacak

800CK numaralı otobüs hattı, 12 Temmuz da başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, yaz sezonunda vatandaşları Mavi Bayraklı sahillere taşıyacak olan hizmetlerine başlıyor. 12 Temmuz Cuma günü itibariyle başlayacak olan seferler, Kandıra sahillerine ulaşımı sağlayacak.

800CK numaralı otobüs hattı, Kocaeli Şehirler Arası Otobüs Terminali'nden hareket ederek Kerpe, Kumcağız ve Cebeci güzergâhlarında hizmet verecek. Gün içinde toplamda 10 otobüsle yapılan 40 sefer ile vatandaşlar, yaz mevsimi boyunca rahatça sahil bölgelerine ulaşabilecekler. Detaylı sefer saatleri ve güzergâh bilgileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitelerinde yayımlanacak.

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı saatlerde düzenlenecek seferlerle 800CK hattı, sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar hizmet sunacak. Hafta içi ilk sefer saat 08.15'te başlarken, hafta sonu ise sabah 07.45'te ilk seferini gerçekleştirecek. Cebeci'den hafta içi son sefer saat 22.30, hafta sonu ise 23.00'de yapılacak.

UlaşımPark'ın sağlayacağı bu hizmetle birlikte, Kocaeli sakinleri ve ziyaretçileri yaz aylarında keyifli bir deniz tatili geçirebilmek için güvenli ve konforlu bir ulaşım seçeneğine sahip olacaklar.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2024, 18:16

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5